Altijd wat te doen

Ik heb meer hobbies dan tijd. Zo was ik vandaag pallets aan het slopen voor hout, wat elektronica dingen aan het uitzoeken, een opbergbak met vakjes op mijn zaagtafel aan het maken, de koffietafel even een verfje geven buiten, dit blogje aan het schrijven, wat aan het opruimen her en der en waarschijnlijk ga ik zo nog even gamen.

We hebben sinds kort een klusjesprikbord waar wij de noodzakelijke en gewenste klusjes op prikken. Opvallend is hoeveel klusjes ad hoc niet op het prikbord belanden voordat ik ze uitvoer. Zo stond de koffietafel er nog niet op.

Ook zijn er klussen die goed weer behoeven en klusjes die vanzelf verdwijnen. Zo klemde de achterdeur behoorlijk de laatste maanden maar nu ineens niet meer. Heeft vast iets met de warmte te maken. Het was ook veel te warm om te klussen…

Eerste klusje...Voor een voor-de-buitenwereld chaotische klusser zoals ik is een lijstjes met zaken heel handig. Zeker als er veel klusjes zijn heb ik vaak moeite om alles op een rijtje te zetten en om een keuze te maken. Zo’n klusjesbord werkt dan heel goed. Vooral als je er ook af en toe op kijkt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *