Over Leer het zelf

Al lange tijd wilde ik een eigen website over leuke dingen. Zakelijke websites heb ik al lang en ook een aardige privé website, maar op deze site wil ik het leuke, het nuttige, het aangename en het commerciële* met elkaar verenigen. Ik heb meer hobby’s dan tijd, ik vind het leuk om zelf dingen te bedenken en te maken en wil hier graag dat enthousiasme uitdragen. Ik wens jullie veel plezier met de verschillende items en onderwerpen.

Leuk en leerzaam

Hoewel deze site dus een kleine commerciële hoek heeft, wil ik er toch zoveel mogelijk een informatieve en creatieve site van maken. Een site met leuke dingen om te weten en te leren over diverse onderwerpen.

Ik hoop dat anderen hier in de toekomst ook aan bij willen gaan dragen. Mijn vriendin heeft zeker in een aantal categorieën wat bij te dragen, maar als je als bezoeker iets met ons of onze lezers wilt delen: we stellen je deelneming op prijs!  Wil je ook artikelen schrijven, heb je tips of wil een onderwerp behandeld zien? Laat het ons weten! Wil je reageren? Doe dat gerust maar we voeren wel een be-nice beleid: wees opbouwend en fatsoenlijk tegen ons en elkaar. Onvriendelijke berichten worden niet geplaatst.

Commerciëel?

Het genoemde commerciële gedeelte betreft een kleine webshop waar de benodigdheden voor bepaalde projecten op deze site kunnen worden besteld. Voorlopig betreft dit alleen elektronica items, maar waarschijnlijk worden hier in de toekomst ook andere zaken aan toegevoegd. Om het commerciële gedeelte niet de overhand te geven is dit op een aparte url (een ander gedeelte van deze website) geplaatst. Je zult hier dus alleen links naar bestellijstjes zien en geen verdere webshop.

Nergens te krijgen…

Een andere reden om elektronica onderdelen aan te bieden is omdat er hier in ‘s-Hertogenbosch/Rosmalen vrijwel nergens een weerstand, condensator of een ledje te krijgen is. Ook moet je vaak grotere aantallen bestellen terwijl je vaak maar één of enkele stuks nodig heeft. Om die reden zijn kleine aantallen en afhalen (op afspraak in Hintham-Rosmalen) dus zeker mogelijk. Kijk in onze webshop voor meer informatie.

Lees het zelf, leer het zelf en maak het zelf!

Ron

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *